The Roots Academy VIP

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
299

THE ROOTS ACADEMY

ROOTS & CARROTS

ANKE PHILIPSEN

VOEDINGSCONSULENT & MENTAL COACH

Ik kijk er ontzettend naar uit jou in deze cursus, via modules, mee te nemen richting een gezond lichaam en een gezonde mind-set. Met behulp van filmpjes en hulpmiddelen krijg jij alle informatie die je nodig hebt. Met deze informatie ga je de transfer maken naar jouw persoonlijke situatie. Hiervoor gebruik je de opdrachten, welke je in het PDF bestand kunt bewerken.

Doorloop het programma stap voor stap en neem die tijd die jij hiervoor nodig hebt. Maar blijf gefocust, met jouw verlangen en doelen voor ogen. Je hebt niet voor niets de stap gezet om met deze cursus aan de slag te gaan: jouw succes is afhankelijk van je eigen inzet, dus GO FOR IT!

Als VIP heb je de mogelijkheid om alle opdrachten in te leveren, deze te laten voorzien van feedback en jouw vragen te stellen. Op deze manier weet jij of je op de goede weg zit. Tevens ontvang je 3 online coachsessies (Op een door jou gekozen moment in te plannen via onderstaande link) waarin ik jou help bewust te worden, patronen te doorbreken en je het zetje geef om werkelijk te gaan doen!

Ik wens je ontzettend veel plezier!